ÇOSB TIR Parkı yenilendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi tarafından, 8. Caddede bulunan TIR Parkı'nda başlatılan yenilenen ve modernizasyon çalışmaları tamamlandı. Hizmet ve Güvenlik Binası'nın bulunduğu TIR parkÄ?

GÜNDEM 7.05.2021 14:29:00 0
ÇOSB TIR Parkı yenilendi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) sınırları içerisinde gerek yurtiçinden ve gerekse yurtdışından gelen tırların kontrollü ve düzenli parklarını yapmak için daha önceden hizmete sunulan TIR parkı alanlarındaki yenileme ve modernizasyon çalışmaları tamamlandı.

 

115 TIR VE 29 SERVİS ARACI KAPASİTESİ

 

ÇOSB 8. Caddede bulunan TIR Parkı’nın çalışmalar kapsamında baştan sona yenilendiğini belirten yetkililer, Hizmet ve Güvenlik Binası’nın bulunduğu TIR parkının, 115 TIR ve 29 servis araçlı parkıyla hizmet verdiğini, TIR Parkı’nda 7 gün 24 saat kameralarla güvenliğin sağlandığını belirtti.

 

KAFE VE RESTORAN DA BULUNUYOR

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından, Bölge Müdürlüğü içerisindeki karayollarında trafiğin azaltılması, hatalı parkların önlenmesi, işletmeler içerisindeki lojistik ofislerin merkezi bir yerde olması ve koordinenin kolaylaştırılması, ağır araç sürücülerinin daha nezih ve sistematik bir komplekste hizmet alabilmesi amacıyla yapılan ÇOSB 2.Kısım TIR Parkı’nda Kantar (60 Tonluk), Restoran, Kafeterya, Lojistik Ofisler, Bay/Bayan WC’ler, Mescit, Duşlar yer alıyor.

 

Haber / Buse SERİN