Vali Yıldırım: Annelerimiz toplumumuzun mimarıdır

Anneler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Annelerimiz, yeryüzünde en kutsal görevi üstlenen, karşılıksız sevgi, merhamet, hoşgörü ve mutluluğumuzun ka

GÜNDEM 7.05.2021 14:27:00 0
Vali Yıldırım: Annelerimiz toplumumuzun mimarıdır

Peygamber Efendimizin "Cennet, annelerin ayakları altındadır" Hadis-i Şerifine mazhar olan, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren annelerin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini kaydeden Vali Yıldırım “Bireylerin mutlu ve başarılı bir hayat sürmelerinde, sağlıklı ilişkilere sahip olmasında anneler çok önemli bir rol oynamaktadır” dedi.

 

EN BÜYÜK PAY ANNELERİMİZE AİTTİR

 

Yetiştirdiği erdemli, doğru, dürüst ve ahlaklı bireylerle annelerin; toplumun mimarları olduğunu dile getiren Vali Yıldırım, “Bizleri millet yapan değerlerin öğretilmesinde ve yaşatılmasında en büyük pay yine annelerimize aittir. Annelerimizi daima mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır” dedi.

 

SADECE BİR GÜN DEĞİL HER GÜN HATIRLANMALILAR

 

Vali Yıldırım, “Annelerimizi, yılın sadece bir gününde değil her gününde hatırlamalı, gönüllerini hoş tutmalı, sevgi ve saygımızı daima göstermeliyiz. Bu vesileyle, başta ülkemizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere, bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyor, fedakâr emekleri ile bizleri bugünlere ulaştıran annelerimize sağlık, huzur ve mutluluklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ