Sağlık çalışanları için iftar yemeği

Ergene'nin Marmaracık Mahallesi'nde faaliyet gösteren Sunar Gıda, önceki akşam Ergene'deki sağlık çalışanlarına iftar yemeği verdi. Yemeğe Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı da katÄ?

GÜNDEM 7.05.2021 13:58:00 0
Sağlık çalışanları için iftar yemeği

Sunar Gıda İşletme Müdürü Faruk Bedük ve Üretim Müdürü Gıda Mühendisi Ümit Azizoğlu’nun katılımlarıyla Marmaracık Ayşe Ülkü Özen Sağlık Ocağı çalışanlarına yönelik verilen iftar programına, Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı’nın yanı sıra; İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan, İl Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Dönmez, Sağlık Hizmetleri Başkanı Yardımcısı Serkan Alkan, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Fergan Genç katıldı. 

 

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MİNNETTARIZ

 

Sağlık çalışanlarını unutmadıkları ve böyle bir yemek organize ettikleri için Sunar Gıda’ya teşekkür eden Ergene Kaymakamı Mehmet Emin Taşçı, koronavirüs salgını ile mücadelede en ön saflarda yer alan tüm sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını ifade etti. Salgının bir an önce sona ermesini temenni eden Kaymakam Taşçı, koronavirüs ile mücadelede alınan tedbirlere uymanın önemini de vurguladı.

 

Haber / Buse SERİN