Metin Çırpan Caddesi yenileniyor

Keşan Belediyesi, Metin Çırpan Caddesi'nde altyapı ve zemin hazırlıklarının ardından yol ve kaldırım yapım çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Keş

GÜNDEM 7.05.2021 13:53:00 0
Metin Çırpan Caddesi yenileniyor

Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Şafak Uslu ile birlikte çalışmaların devam ettiği alana giderek, incelemelerde bulundu ve Fen İşleri Müdürü Erdi Kılıç’tan bilgi aldı.

 

“ZEMİN ÇOK SAĞLAM”

 

Başkan Helvacıoğlu, Metin Çırpan Caddesi üzerinde yol yapım çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Çamlıkent mevkiindeyiz ve burada ikamet eden vatandaşlarımızın yolunu, kaldırımını yapmak için tekrardan işe koyulduk. Bilindiği üzere bir süre mola vermiştik. Zeminin sağlam olması çok önemli ve bu nedenle 1-1,5 ay gibi bekledik. Şu anda zemin çok sağlam. Gereken şartlar oluştu ve zemin sıkılaştı. Şu anda taş döşeme çalışmalarının tam zamanı. Bin 200 metre kaldırım yapmak üzere işe başladık. Bayrama kadar Çamlıkent’te ikamet eden vatandaşlarımızın bin 200 metrelik kaldırımı bitecek, bayramdan sonra da yolu yapacağız. Buna söz veriyoruz. Keşan’ımıza, Çamlıkent sakinlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Keşan’ımızın tüm yollarının yenilenmesi ve tamir olması, güzelleşmesi, konforunun artması için her türlü çabayı gösteren bir belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ