Vali Yıldırım'dan tam kapanma denetimi

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Süleymanpaşa 100. Yıl Sanayi Sitesi'nde ve Topağaç Uygulama Noktası'nda denetimlerde bulundu. 100. Yıl Sanayi Sitesi'nde kısıtlamadan muaf olan iş yerlerini dene

GÜNDEM 6.05.2021 14:17:00 0
Vali Yıldırım

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, koornavirüs vaka sayılarındaki artış sebebiyle geçilen tam kapanma sürecinde denetimlerini sürdürüyor.

 

TEDBİRLERİ HATIRLATTI

 

İlk olarak Süleymanpaşa 100. Yıl Sanayi Sitesi’nde denetim yapan Vali Aziz Yıldırım, iş yeri sahiplerine uyarılarda bulundu ve koronavirüs tedbirlerini hatırattı. Vali Yıldırım’a denetimleri sırasında Süleymapaşa Kaymakamı Harun Kaya eşlik etti.

 

SEYAHAT İZİN BELGELERİNİ KONTROL ETTİ

 

Koronavirüs tedbirleri kapsamında tam kapanma sürecinde Süleymanpaşa Topağaç Uygulama Noktası’nda da denetimlerde bulunan Vali Yıldırım, polis ve jandarma ekipleri eşliğinde araçları denetleyerek araçlarda bulunan sürücü ve yolcuların seyahat izin belgelerini kontrol etti. Maske mesafe ve temizlik kuralarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Vali Yıldırım’a denetimleri sırasında Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya eşlik etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ