Zafer Mahallesi'ne park kazandırılıyor

Zafer Mahallesi'nde yapımı süren park alanında yürütülen çalışmaları inceleyerek, düzenlemeleri planlayan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, "Şu anda yapımı süren par

GÜNDEM 6.05.2021 12:16:00 0
Zafer Mahallesi

İçerisinde çocuklar için çocuk parkı, kum havuzu ve farklı bir tasarıma sahip basketbol sahası ile anne babaların vakit geçirebilecekleri çay bahçesini bünyesinde barındıran projenin kısa süre içinde Zafer Mahallesi sakinlerinin kullanımına sunulması hedefleniyor.

 

“HAK ETTİĞİ YATIRIMLARI BU DÖNEM ALMAYA BAŞLADI”

 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından inşa edilen park tamamlandığında, Zafer Mahallesi’nin en önemli eksikliklerinden birinin de Süleymanpaşa Belediyesi eli ile giderilmiş olacağını ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “İki yıllık görev süremiz boyunca, yıllarca ihmal edilmiş mahallelerimizin ihtiyaçlarına yönelik hizmet ve yatırımlar gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Zafer Mahallemiz de geçmiş dönemlerde hak ettiği yatırımları bu dönem, Allah’a hamdolsun, bu dönemde almaya başladı” dedi.

 

“ÖNEMLİ BİR TESİS KAZANDIRMIŞ OLACAĞIZ”

 

Acil ihtiyaç olan yol sorununa odaklanarak başladıkları yatırımlara, dinlenme ve park alanları, spor sahaları ile devam ettiklerini de kaydeden Başkan Yüksel, “Şu anda yapımı süren park alanımızla mahallemize önemli bir tesis kazandırmış olacağız. Ayrıca, pandemi sürecinin başından itibaren bugüne kadar aksatmadan yürüttüğümüz proje ve yatırım programımıza, tam kapanma günlerinde de devam ediyoruz. Şehrimizde yeni yollar, yeni parklar, yeni yaşam alanlarının yanı sıra gönül köprüleri inşa ediyoruz. Zafer Mahallesi’nde yaşayan kıymetli hemşehrilerimize ve gençlerimize şimdiden hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

Haber / Ruşa ELMA