Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçildi

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel, Cumhurbaşkanı Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçildi.

GÜNDEM 5.05.2021 15:18:00 0
Başkan Yardımcılığı görevine yeniden seçildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Tokat Milletvekili Özlem Zengin, yaptığı açıklamada 6 ismin Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim Başkan Yardımcılığı görevine getirildiğini açıklarken, bu isimler arasında AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel de yer aldı.

 

BİR ÖNCEKİ DÖNEMDE DE GÖREV ALMIŞTI

 

Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı ve Adana Milletvekili Jülide Sarıeroğlu’nun AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığını yürüttüğü bir önceki dönemde de aynı görevde bulunmuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Milletvekili Yel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “AK Parti Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak yeniden bu görevi kendisine tevdi eden bizlere görev tevdi eden  Sn. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Başkanımız Sn. Özlem Zengin’e teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin. AK Partimize, ülkemize ve milletimize hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ