Başkan Albayrak, Kapaklı ve Saray'da incelemelerde bulundu

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, dün Kapaklı ve Saray'da çeşitli incelemelerde bulundu. Kapaklı Erbay Caddesi'nde devam eden üstyapı çalışmalarını inceleyen Albayrak,

GÜNDEM 4.05.2021 16:40:00 0
Başkan Albayrak, Kapaklı ve Saray

Kapaklı Erbay Caddesi’nde Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi’nin (TESKİ) tamamladığı alt yapı çalışmaları sonrasında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından başlatılan üst yapı çalışmalarını inceleyen Albayrak, (SSB) Beton asfalt çalışmalarını en kısa sürede tamamlayıp caddeyi vatandaşların hizmetine sunmak için özveri ile çalışmaya devam ettiklerini söyledi. Caddenin asfalt çalışmaları sonrasında gerçekleştirilecek kaldırım çalışmaları ile birlikte elektrik direkleri ile aydınlatma çalışmalarının da tamamlanacağını dile getiren Başkan Albayrak, “Şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz” dedi.

 

 

5000 METREKÜP BETON DÖKÜLDÜ

 

Kapaklı’daki incelemelerinin ardından Saray’a geçen Albayrak, üstyapı çalışmaları tamamlanan Atatürk Caddesi ve 1 Kasım Caddesi’nde inceleme yaptı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil'den bilgi alan Başkan Albayrak, Atatürk Caddesi ve 1 Kasım Caddesi’nde TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından başlattıkları (SSB) beton asfalt çalışmalarını tamamladıklarını, çalışma kapsamında 5000 metreküp beton dökümü gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

 

30 AĞUSTOS’TA AÇILMASI PLANLANIYOR

 

Saray’da yapımı devam eden Kültür Merkezi inşaatını da ziyaret eden Albayrak, yüklenici firma yetkililerinden çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda açmayı planladıkları Saray Kültür Merkezi’nde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini söyleyen Albayrak, “Çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp Kültür Merkezimizi vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız” dedi. Tüm ilçelerde olduğu gibi Saray için de planladıkları projeleri birer birer gerçekleştirmeye devam ettiklerini söyleyen Albayrak, “Şehrimiz için çalışıyor, halkımız için hizmet ediyoruz” dedi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU