Doğal gaz kazı çalışmaları başladı

Malkara'da doğal gaz kazı ve hat döşeme çalışmaları GAZDAŞ yetkili firması tarafından başladı. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, "Doğal gaz kazı ve hat dÃ

GÜNDEM 4.05.2021 13:50:00 0
Doğal gaz kazı çalışmaları başladı

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel ile birlikte doğal gaz kazı ve hat döşeme çalışmalarını inceleyerek, firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

“ÇOK UĞRAŞTIK, YOĞUN MÜCADELELER VERDİK”

 

Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Malkara için tarihi bir gün yaşadıklarını kaydederek, “Malkara’mıza doğal gaz gelmesi için 2015 yılında Belediye Meclisimizde oy birliği ile aldığımız kararın ardından çok uğraştık ve yoğun mücadeleler verdik. Hemşehrilerimizin uzun yıllardır beklediği doğal gaz kazı ve hat döşeme çalışmaları Camiatik Mahallemizde GAZDAŞ yetkili firması tarafından başlamış bulunuyor. İlk etapta Camiatik Mahallesi ve ardından hızlı bir şekilde merkezdeki tüm mahallelerimize doğal gaz kazı ve hat döşeme çalışmaları gerçekleştirilecek” dedi.

 

“HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANACAK”

 

Doğal gaz kazı ve hat döşeme çalışmalarını program dâhilinde hızlı bir şekilde tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirten Başkan Yurdakul, “Yetkili firma ile birlikte 5 ay gibi sürede 2021 yılı yatırım programlarının tamamlanmasını planlıyoruz. Kazı çalışmalarının yapılacağı yerlerde de verilecek rahatsızlıktan dolayı hemşehrilerimizin hoşgörüsüne sığınıyoruz. Doğal gazın ilçemize getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN