Sahillerde hummalı temizlik çalışması

Keşan Belediyesi'nin tam kapanma sürecinde mücavir alanlarda 15 bin vatandaşa kesintisiz hizmet sunduğunu kaydeden Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Günsal, "Erikli, Yayla ve Danişment Sahillerinde iş ma

GÜNDEM 4.05.2021 13:49:00 0
Sahillerde hummalı temizlik çalışması

Keşan Belediyesi’ne bağlı ekiplerin; çöp alımı, dal-budak temizliği ve çevreye gelişi güzel atılan molozları kaldırdığını belirten Günsal, “Vatandaşımıza kesintisiz hizmeti sürdürüyoruz. Erikli, Yayla ve Danişment Sahillerinde iş makinelerimiz ile tüm sokaklara girerek, dal-budak ve molozları alarak, bir daha kirletilmemesi yönünde uyarı tabelalarını koyuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

ÇEVREYİ KİRLETENLERE PARA CEZASI

 

 Vatandaşları çevreye çöp atmamaları konusunda uyardıklarını kaydeden Bülent Günsal, “Vatandaşlarımızdan daha duyarlı olmalarını ve çevreye çöp atanları görevli zabıta personeline veya ALO 153’e bildirmelerini önemle rica ediyoruz. Sahillerdeki zabıta ekiplerimiz çevreye duyarsızca çöp atan kişilere kabahatler kanunu gereğince idari para cezası uygulanmaktadır. Ayrıca sahillerde lazer, tırmık ve kum temizleme makinesi ile temizlik çalışmalarına başladık” şeklinde konuştu.

 

Haber / Erdal AYDIN