Yerel müzisyenler, Ramazan coşkusunu yaşatıyor

Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayı boyunca düzenlediği etkinlikleri sosyal medya üzerinden canlı olarak yayınlamaya devam ediyor. Tekirdağlı yerel müzisyenlerin verdiği konserler ile Ramazan coşkusunun yaşanmas?

GÜNDEM 4.05.2021 13:44:00 0
Yerel müzisyenler, Ramazan coşkusunu yaşatıyor

Süleymanpaşa Belediyesi, artan koronavirüs vakalarının önüne geçmek adına tam kapanmaya girilen bu dönemde vatandaşların Ramazan ayının manevi iklimini yaşamaları adına çeşitli etkinlikler düzenledi.

 

“FARKLI NOKTALARDAN AKTARILMAYA DEVAM EDECEK”

 

Belediye yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Süleymanpaşa Belediyesi, Ramazan ayının manevi atmosferinin doyasıya hissedildiği bu günlerde, düzenlediği İlahi ve Tasavvuf Müziği konserleri ile Süleymanpaşa’lıların evlerine konuk oluyor. Cuma akşamları İlker Demirali ile İlahi Konseri ve Cumartesi akşamları Salih Demirci ile Tasavvuf Müziği Konseri iftar öncesinde Süleymanpaşa’lıların beğenisine sunuluyor. Altınova Sahili, Rakoczi Müzesi gibi Süleymanpaşa’nın doğal ve kültürel güzelliklerinin izleyiciler ile buluştuğu konserler, önümüzdeki günlerde şehrin farklı noktalarından ekranlara aktarılmaya devam edecek”

 

Haber / Ruşa ELMA