"İşçinin hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanıyoruz"

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj paylaşan Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, "Bizler millet olarak işçinin, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanan

GÜNDEM 30.04.2021 11:57:00 0

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nün iş ve çalışma hayatındaki çeşitli sorunların dile getirilmesi, çözüm önerilerinin ortaya konulması amacıyla kutlandığını kaydeden Vali Yıldırım, “İşçilerimiz, emek ve alın terleriyle ülkemizin büyümesi, gelişmesi ve hedeflerine ulaşmasında önemli rol oynamaktadır” dedi.

 

“DESTEKÇİ OLMAYI SÜRDÜRMEKTEYİZ”

 

İşçi ve diğer çalışanların çabaları sayesinde ülkenin refah düzeyinin arttığını, vatandaşların daha iyi şartlarda hayatını sürdürdüğünü kaydeden Vali Yıldırım, “Bizler millet olarak işçinin, çalışanın hakkını alın teri kurumadan vermenin kutsiyetine inanan bir kültürün mensuplarıyız. Bu sebeple, devlet olarak çalışanlarımızın her konuda destekçisi olmayı sürdürmekteyiz. Bu vesileyle, üretimin en önemli unsuru olan kamu ve özel sektörde görev yapan tüm işçi kardeşlerimizin “Emek ve Dayanışma Günü”nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı, başarılı ve mutlu bir hayat diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN