Komşu Paket Kampanyası devam ediyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşlar için başlatılan Komşu Paket Kampanyası devam ederken, kampanyaya bir destek de Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Dinarsu fa

GÜNDEM 29.04.2021 14:44:00 0
Komşu Paket Kampanyası devam ediyor

Dinarsu fabrikasına teşekkür ziyaretinde bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Fabrika Genel Müdürü Bahadır Aksoy ve Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Topçu ile görüştü. Pandemi ve ekonomik sıkıntılar nedeni ile dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelerin sıkıntılı günler geçirdiğini, bu süreçte işsiz kalan, ekonomik sıkıntı çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara, hayırsever vatandaşların yardım elinin uzanabilmesi amacı ile Komşu Paket uygulamasını başlattıklarını kaydeden Başkan Akay, “Dayanışmaya ve yardımlaşmaya belki de en çok ihtiyacımızın olduğu bu zor günlerde temel gıda maddelerinden oluşan komşu paketler ihtiyaç sahibi ailelere teslim ediliyor” dedi. Akay, kampanyaya 550 erzak kolisi ile destek olan Dinarsu Halı’ya da teşekkür etti.

 

“DERTLERE DERMAN OLMAYA ÇALIŞIYORUZ”

 

Bu dönemde Çerkezköy Belediyesi’nin öz kaynakları ve hayırseverlerin destekleriyle komşularının dertlerine bir nebze de olsa derman olmaya çalıştıklarını kaydeden Akay, “Veren elin, alan eli görmediği, komşularımızla dayanışma içinde olduğumuz bu günlerin kıymetini bilerek, sağlık, huzur ve barış içinde yaşayacağımız nice Ramazanlarda buluşmayı diliyorum” dedi. Akay, tüm hayırseverleri komsupaket.cerkezkoy.bel.tr adresinden Komşu Paket kampanyasına destek olmaya davet etti.

 

Haber / Buse SERİN