Vali Bilgin'den Pehlivanköy'e ziyaret

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte Pehlivanköy ilçesini ve ilçeye bağlı Kuştepe Köyü'nü ziyaret etti. Kuştepe Köyü'nde Pavli Atölyesi kurucusu Gülşen Gürses

GÜNDEM 29.04.2021 14:13:00 0
Vali Bilgin

Pehlivanköy ziyaretinde ilk olarak şehit Güven Seven' in ailesini ikametlerinde ziyaret eden Vali Bilgin, şehidimizin ailesi ile sohbet etti.

 

EV ZİYARETLERİNDE BULUNDULAR

 

Şehit ailesi ziyaretinin ardından ilçeye bağlı Kuştepe Köyü’ne geçen Vali Bilgin ve eşi İlknur Bilgin, Ramazan ayı ziyaretleri kapsamında Altıntaş ailesini ziyaret etti. Aile ile sohbet ederek isteklerini dinlediler. Ardından Uzuntaş ailesini ziyaret ederek, ailenin öğrenimlerine devam eden öğrenci çocuklarına hediyeler verdiler.

 

BÖLGE TURİZMİNE KATKI SAĞLANIYOR

 

Kuştepe Köyü’ndeki aile ziyaretlerinin ardından Vali Bilgin, eşi İlknur Bilgin ile birlikte Pavli Atölyesi kurucusu Gülşen Gürses tarafından Kuştepe Köyü’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Vali Bilgin, bölgeye gelen turist potansiyelini arttırmak için fotoğrafçılık alanında çalışmalar yapan Pavli Atölyeleri ile Kırklareli’nin ve Pehlivanköy’ün agro (tarım) turizminin bilinirliğini arttırarak, bölgenin turizmine ve tanıtımına katkı sağlandığını belirtti. Vali Osman Bilgin ve eşi İlknur Bilgin’e Pehlivanköy ziyaret ve programlarında Pehlivanköy Kaymakamı Erdoğan Beypınar, Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel ile kamu kurum müdürleri eşlik etti.

 

Haber / Menşure KARDEŞ