İhtiyaç sahipleri için 2 bin adet gıda kolisi desteği

İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Ergene Belediyesi'ne bin adet gıda kolisi desteğinde bulunan Asyaport ve Medlog, Tekirdağ Valiliği'ne de 2 bin adet erzak kolisi teslim etti. Erzak kolileri, Sosyal YardÄ?

GÜNDEM 29.04.2021 11:34:00 0
İhtiyaç sahipleri için 2 bin adet gıda kolisi desteği

Paket teslim törenine Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Eşi Güllühan Yıldırım, Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya, Asyaport Kılavuzluk sahibi Eczacı Gülsün Soyuer, firma çalışanları ile valilik personeli katıldı. Bir hayır işi için bir araya geldiklerini söyleyen Vali Yıldırım, “Ramazan ayındayız, Ramazan ayında yardımseverlik duygularımız daha fazla harekete geçiyor. Tabi bunlar aynı zamanda bir ibadet, biz öyle görüyoruz, öyle düşünüyoruz. İhtiyaç sahibi insanlarımız için bu ayda daha çok hassas oluyoruz. Yardımsever vatandaşlarımızda yardımlarını yapıyorlar. Bu konuda bizden kimlere yardım yapacaklarına dair yardım talep ediyorlar. Biz de kendilerine yardımcı olmaya gayret ediyoruz. Bu sayede, yardıma ihtiyacı olan vatandaşlarımızı sevindirmiş oluyoruz” dedi.

 

 

İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ULAŞTIRILACAK

 

Yardımsever insanların, pek çok konuda yardım etmeye gayret ettiğini söyleyen Vali Yıldırım, “İlimizin hatta Türkiye’nin gözbebeği Asyaport’un sahibi Ahmet Soyuer ve kıymetli eşi Gülsün Soyuer bu ramazan gününde ihtiyaç sahibi insanlarımıza yardımda bulunmayı arzu ettiler. Bu sayede de 2 bin adet gıda kolisi yapıp bize verdiler. Biz de inşallah Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımız’la, Vefa Sosyal Destek Gruplarımız’la bunları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Daha önce verilen 400 adet tableti de ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırdıklarını dile getiren Yıldırım, Pek çok yardımda bulunuyorlar ve biz bunları ihtiyacı olanlara ulaştırıyoruz. Şu anda bütün yardım kolilerini aldık arkadaşlarımız planlamasını yapıyorlar ve en kısa sürede dağıtımını yapacağız. Asyoport’un sahibi Ahmet Soyuer ve Gülsün Soyuer’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

 

Pandemi sürecinde zor günler geçiren vatandaşın yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirten Gülsün Soyuer de, “Ülkemizin geçmiş olduğu bu zorlu süreçte biz de Asyaport ve Medlog olarak Ergene Belediyesi’ne bin koli erzak desteğinde bulunduk.  Şimdi ise Tekirdağ Valiliğimize 2 bin koli gıda paketimizi teslim ettik. Ben bizlere bu olanağı sağladığı için sayın valimiz ve kıymetli eşlerine teşekkür ederim. Desteklerimiz her daim devam edecek” dedi.

 

Haber / Şaban KARDEŞ