Kesimoğlu, çocukların talebini geri çevirmedi

Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Karakaş Mahallesi Sırtbağlar Mevkii'nde oturan çocukların saha talebi üzerine ekiplere talimat verdi. Belediye ekipleri yaptıkları ön çalışmada, ara

GÜNDEM 28.04.2021 11:25:00 0
Kesimoğlu, çocukların talebini geri çevirmedi

Başkan Mehmet Siyam Kesimoğlu, bölgede belediyeye ait olan bir alanı çocuklar için ayrılarak çeşitli düzenlemeler yapılması talimatını verdi.

 

“İLK DÜZENLEMELERİ YAPTIK”

 

Belediye ekipleri yaptıkları ön çalışmada, arazinin saha olarak kullanılabilmesi için gerekli toprak çizimlerini yaparak iki adet kaleyi bölgeye monte etti. Çocukların sevincine ortak olmak için onlarla bir araya gelen Kesimoğlu, “Yavrularımızın sağlıklı ve mutlu bireyler olarak yetişmesine katkı sunmak adına, bu araziyi, yine onların istekleri doğrultusunda kendilerine tahsis ettik. İlk düzenlemeleri yaptık. İlerleyen günlerde sahanın çimlendirilmesi ve etrafının daha fonksiyonel bir yapı haline dönüşmesi için gerekli tüm ekipman kurulumu ile çalışmalar devam edecek” ifadelerini kullandı.

 

ÇOCUKLARA ÇEŞİTLİ HEDİYELER VERDİ

 

Kesimoğlu, çocuklara Belediyespor Kulübü’ne ait forma, top ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, içerisinde boyama kitabı ve çeşitli materyallerin yer aldığı armağanlardan verdi. Belediyeye ait mobil mutfak aracı da, etkinlik boyunca çocuklara çeşitli ikramlarda bulundu.

 

Haber / Buse SERİN