Kırsal mahallelerde dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Süleymanpaşa Belediyesi, kırsal mahallelerde koronavirüs mücadelesini sürdürüyor. Süleymanpaşa'ya bağlı tüm kırsal mahallelerde, Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından dezenfe

GÜNDEM 27.04.2021 14:44:00 0
Kırsal mahallelerde dezenfeksiyon çalışmaları sürüyor

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan özel dezenfeksiyon ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, yedi kırsal mahallede kritik alanlar dezenfekte edildi.

 

ÖZEL SOLÜSYONLAR KULLANILDI

 

Gazioğlu, Karaevli, Köseilyas, Husunlu, Yazır, Oruçbeyli ve Işıklar Mahallelerinde meydanlar, yollar, muhtarlıklar, camiler ve sağlık ocakları gibi kamu binaları özel solüsyonlar yardımıyla arındırıldı.

 

EN ETKİLİ MÜCADELE YÖNTEMİ KİŞİSEL TEDBİRLER

 

Süleymanpaşa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Ramazan Bayramı sonuna kadar ilan edilen yeni salgın tedbirleri uyarınca, kırsal mahallelerde dezenfeksiyon çalışmalarının aralıksız süreceği ifade edildi. Açıklamada, hem kırsal hem merkez mahallelerde çalışmaların sürdüğü ancak kurumsal önlemlerin salgının yayılmasını kısmen yavaşlatabildiği, en etkili mücadele yönteminin ise kişisel tedbirler olduğu hatırlatılarak, vatandaşların mecbur olmadıkça evlerinde kalmaları, zaruri hallerde maske kullanımı, sosyal mesafe ve kişisel hijyen tedbirlerini azami dikkat etmeleri çağrısı yapıldı.

 

Haber / Yener AKBABA