Başkan yardımcıları emekliye ayrıldı

Keşan Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Yıldırır ve Ali Yılmaz, emekliye ayrıldı. Düzenlenen uğurlama töreninde 2 belediye başkan yardımcısına, yaptıkları hizmetlerden dolayı Hizmet Şeref

GÜNDEM 25.04.2021 12:01:00 0
Başkan yardımcıları emekliye ayrıldı

Önceki gün saat 12.00’da Keşan Belediyesi Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen uğurlama törenine Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, emekliye ayrılan Mahmut Yıldırır, Ali Yılmaz, Başkan Yardımcıları Yakup Balcı, Nuran Uslu, Tahir Özçınar, Günay Karagül ve birim amirleri katıldı.

 

“GÖNÜL BERABERLİĞİMİZ HEP SÜRECEK”

 

Törende konuşan Başkan Helvacıoğlu; “Emekliye ayrılan başkan yardımcılarımızı uğurlamak için buluştuk. Görev sürelerince kurumumuza verdikleri hizmetlerden dolayı Ali Yılmaz ve Mahmut Yıldırır’açok teşekkür ediyoruz. Görev süreleri zarfında güzel günleri birlikte yaşadık. Keşan halkına en iyi şekilde hizmet etme adına çalışma yürüten mesai arkadaşlarımızı kutluyoruz” dedi. Yılmaz ve Yıldırır’ın tecrübelerinden yararlanmaya bundan sonra da devam edeceklerini söyleyen Helvacıoğlu, “Gönül beraberliğimiz hep sürecek. Emeklilik hayatlarında aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluklar diliyoruz” dedi.

 

HİZMET ŞEREF PLAKETİ VERİLDİ

 

Keşan halkına hizmet üretmek için canla başla çalıştıklarını dile getiren Ali Yılmaz ve Mahmut Yıldırır da görev süreleri boyunca kendilerine yardımcı oldukları için Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve mesai arkadaşlarına teşekkür etti. Konuşmaların ardından Mahmut Yıldırır ve Ali Yılmaz’a Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu tarafından, Keşan Belediyesi’ne ve Keşan halkına verdikleri hizmetlerden dolayı “Hizmet Şeref Plaketi” verildi.

 

Haber / Yener AKBABA