Çetin: İşimiz, gücümüz Kapaklı

Vatandaşlara daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak, yolları güzel ve güvenli hale getirmek amacıyla sürdürülen üstyapı çalışmaları kapsamında, havaların ısınmasıyla sıcak asfalt yol çalÄ?

GÜNDEM 23.04.2021 15:42:00 0
Çetin: İşimiz, gücümüz Kapaklı

Kış mevsimi boyunca çesanlı beton yol, kilit taş yol yapımı ve kaldırım çalışmaları yaptıklarını ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, sıcak asfalt çalışmaların başladığı Fatih Mahallesi 91. Sokak’ta incelemelerde bulundu.

 

“ASFALT ÇALIŞMALARINA YENİDEN BAŞLADIK”

 

Kış mevsimi ile ara verdikleri asfalt çalışmalarına, havaların ısınmasıyla birlikte yeniden başladıklarını söyleyen Çetin, “Geçen sene 30 kilometre civarında asfalt serimi yaptık ve hava şartları dolayısıyla ara verdik. Bu dönemde kilit taş ve beton yol çalışmalarına başladık. Kış boyunca kaldırım seferberliği başlattık, kırsal mahallelerimizin tamamında kilit taş çalışmaları bitti” dedi.

 

“ÇALIŞMALAR HER GÜN DEVAM EDECEK”

 

Pınarça Mahallesi’nde önemli bir çalışma yaptıklarını kaydeden Çetin, “Bu bölgemizde bir gaz hattı çalışması olacak. Bundan dolayı da bazı bölgelerimizi beklettik. Bu arada yapılaşmanın eksik olduğu parsellerde de kış boyunca kaldırım ve kilit taş yol çalışması yaptık. Havalar iyi olduğu müddetçe asfalt çalışması her gün devam edecek. Ekibimizle beraber tek gayemiz Kapaklımıza hizmet etmek. Bu bilinçle Kapaklı halkımızın özlediği hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Pandemi dolayısıyla da vatandaşlarımız temizlik, maske ve mesafe kurallarına da uymaya devam ederek işimiz gücümüz Kapaklı demeye devam edeceğiz. Çünkü bizim işimiz gücümüz Kapaklı” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU