Başkan Helvacıoğlu, semt pazarını denetledi

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı koronavirüs risk haritasında çok yüksek risk grubunda yer alan Edirne Keşan'da denetimler sürerken, semt pazarında yapılan denetime Keşan Belediye Ba

GÜNDEM 21.04.2021 11:47:00 0
Başkan Helvacıoğlu, semt pazarını denetledi

Haftalık koronavirüs vaka haritasında 'çok yüksek risk grubunu işaret eden kırmızı renkle gösterilen Keşan´da denetimler devam ediyor.

 

VATANDAŞLARI DA UYARDI

 

Zabıta ekipleriyle birlikte salı günleri Aşağı Zaferiye Mahallesi´nde kurulan semt pazarında denetime katılan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, tezgahları tek tek gezdi. Pazarcıları maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyaran Başkan Helvacıoğlu, alışveriş için pazara gelenlerle de sohbet ederek, gerekmedikçe evlerinden çıkmamaları konusunda tavsiyelerde bulundu.

 

“ESNAFTA VATANDAŞTA MEMNUN”

 

“Koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm kurum ve kuruluşlar çalışmalarına devam ediyor” diyen Helvacıoğlu, “Keşan'a kazandırdığımız Salı pazarımızdaki düzenlemelerimizden esnafımız da ve alışveriş yapan vatandaşımız da memnun. Salı pazarımızda esnafımıza hayırlı işler, vatandaşlarımıza da iyi alışverişler diliyoruz. Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına çözümler üretmeye devam edeceğiz. İstek ve beklentileri karşılamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.

 

Haber / Ruşa ELMA