Belediye, araç filosunu genişletti

Keşan Belediyesi'nin hizmet filosuna kattığı kar küreme ve kesme araçlarının tanıtımı yapıldı. Tanıtım programında konuşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Kar küreme ve

GÜNDEM 20.04.2021 14:09:00 0
Belediye, araç filosunu genişletti

Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programa; AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Keşan Kaymakamı Cemalettin Durmaz, AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkanı Gürcan Kılınç ve yönetim kurulu üyeleri, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Yakup Balcı ve Nuran Uslu, Yenimuhacir Belediye Başkanı Mustafa Türker, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmail Keleş ve Halil Beyazıt, kurum amirleri ve bazı mahalle muhtarlar katıldı.

 

“ARAÇ FİLOMUZ GENÇLEŞİYOR VE GÜÇLENİYOR”

 

Programda konuşan Helvacıoğlu, Keşan Belediyesi’nin ve Keşan’ın her geçen gün daha da güçlenmesi için hizmetler ile birlikte araç filosunu da genişlettiklerini belirterek, “Araç filomuz güçleniyor ve gençleşiyor. 24 ayda 41 aracımız oldu. Keşan’ımız bugün ilk kez kar küreme ve kesme araçları ile tanışıyor. Şehrimize kazandırdığımız bu araçlar ile yeni bir aşamaya geçtik. Kar küreme ve kesme araçlarımıza ‘Korudağ’ ve ‘Paşayiğit’ isimlerini verdik. Araçlarımıza isimler vermeye başladık” dedi.

 

“PİYASA DEĞERİ 11 MİLYON TL’YDİ”

 

Helvacıoğlu, “Keşan’ımıza göreve geldiğimiz gün ‘Söz verdik, biz yaparız’ dedik hamdolsun verdiğimiz tüm sözleri yerine getirmek için halkımızdan aldığımız güçle canla başla çalışıyoruz. 24 ayda hizmet filomuza kattığımız araç sayısını kat ve kat yükselttik. Göreve geldiğimizde 88 araç ile hizmet üretirken bugün itibari ile araç filomuz 125’e yükselmiştir. Net bir ifade ile araç filomuzu yaklaştık yüzde 50 arttırdık. Kazandırdığımız 41 aracın yaş ortalaması 4,5. Piyasa değeri 11 milyon TL olan 41 aracımızı 4,5 milyon TL’ye filomuza kattık” şeklinde konuştu.

 

Haber / Erdal AYDIN