Polis, anonslarla uyardı

Çorlu'da polis ekipleri, sokağa çıkma kısıtlamasında denetimlerini arttırdı. Vatandaşları koronavirüs tedbirlerine uymaları için anonslarla uyaran ekipler, "İhtiyaçlarımızı karşı

GÜNDEM 19.04.2021 12:33:00 0
Polis, anonslarla uyardı

Sağlık Bakanlığının açıkladığı vaka haritasında çok yüksek riskli iller kategorisinde kırmızı renk ile gösterilen Tekirdağ Çorlu’da polis ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında denetimlerini sıklaştırdı.

 

KURYELER DE DENETLENDİ

 

Atatürk Meydanı ile Cumhuriyet Meydanı, ilçenin giriş ve çıkışlarında kontrol noktaları oluşturan, Çorlu Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hem yayalar hem de araçlar üzerinde uygulama yaptı. Uygulamada, paket servisi yapan kuryelerin ehliyetleri de kontrol edildi.

 

“İHTİYAÇLARIMIZI KARŞILAYIP EVLERİMİZE DÖNELİM”

 

Ekipler, maskesiz ve sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal edenlere işlem yaparken megafonlardan da sık sık uyarı anonsları yaptı. Anonslarda, "Sevgili vatandaşlarımız, sokağa çıkma kısıtlaması kurallarına uyalım. İhtiyaçlarımızı karşıladıktan sonra lütfen evlerimize gidelim. Lütfen, maske, mesafe, hijyen kurallarına uyalım" ifadelerine yer verildi.

 

Haber / Buse SERİN