Genç kıza şantaj yaparak birlikte olan şahıslar tutuklandı

Tekirdağ'da C.A. (17) adlı kıza uygunsuz haldeyken çekilen görüntüleriyle şantaj yaparak, 2 yıldır rızası dışında birlikte oldukları gerekçesiyle gözaltına alınan O.M., T.T., M.L., M.G., B.E., E.

GÜNDEM 18.04.2021 13:36:00 0
Genç kıza şantaj yaparak birlikte olan şahıslar tutuklandı

İddiaya göre, iki yıl önce 15 yaşında olan C.A., adlı kız çocuğunu il dışına götüren O.M., kızın rızası dışında birlikte oldu. Bu sırada gizlice cep telefonu ile görüntü çeken O.M., bu görüntüleri diğer arkadaşlarıyla paylaştı. Görüntüleri elde edenler kıza şantaj yaparak birlikte olmaya zorlayınca, C.A., durumu annesine anlattı.

 

ŞİKAYETÇİ OLDU

 

Annesinin İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürdüğü C.A., verdiği ifadesinde O.M.’nin kendisini götürdüğü ağaçlık alanda rızası dışında birlikte olduğunu ve kendisinin uygunsuz görüntülerini çekerek, başka kişilere gönderdiğini, bu kişilerinde kendisine görüntüleri yaymakla şantaj yaparak birlikte olmaya zorladığını anlatarak, şikayetçi oldu.

 

10 FARKLI ADRESE EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLENDİ

 

Genç kızın ifadelerinin ardından Çocuk ve Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, 10 farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenleyerek, O.M. (24), T.T. (20), M.L. (29), M.G. (35), B.E. (24), E.G. (23), A.Ö. (17), R.C.B. (19) ve A.D.’yi (17) gözaltına aldı.

 

PEDAGOG EŞLİĞİNDE İFADE VERDİ

 

Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken, mağdur C.A., Tekirdağ Adliye Sarayı, Adli Görüşme Odası’nda pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde, polisteki ifadelerini tekrarlayarak, şüphelilerden şikayetçi oldu.

 

KORUMA ALTINA ALINDI

 

Savcılıkta ifadeleri alınan şüphelilerden O.M., T.T., M.L., M.G., B.E., E.G., ve A.Ö., sevk edildikleri Tekirdağ 2’inci Sulh Ceza Hakimliği’nde tutuklanırken, R.C.B, yurtdışı yasağı, A.D. ise adli kontrolle serbest bırakıldı. Mağdur C.A. ise mahkeme kararıyla koruma altına alındı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ