Koronavirüs denetimleri devam ediyor

Kırklareli'de "Kısmi Kapanma Dönemi'nde; "Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler" aralıksız devam ediyor. Vali Osman Bilgin, vatandaşlara ve esnaflara koronavirüs tedbirlerine yönelik r

GÜNDEM 18.04.2021 13:01:00 0
Koronavirüs denetimleri devam ediyor

İçişleri Bakanlığı tarafından "Kısmi Kapanma Döneminde” Dinamik Denetim Modeli Genelgesi çerçevesinde Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimler, Kırklareli genelinde başta şehir giriş çıkışlarındaki uygulama noktaları olmak üzere hayatın her alanında Vali Osman Bilgin, koordinesi ve yönetiminde Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, Belediye Başkanlar ve il müdürlerinin öncülüğünde gerçekleştirildi. İlk olarak Babaeski ve Lüleburgaz ilçe girişlerinde bulunan uygulama noktalarında gerçekleştirdiği Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimlerde seyahat eden vatandaşlara koronavirüs tedbirlerine yönelik rehberlik edici bilgilendirmelerde bulunan Vali Bilgin, kurallara uyan vatandaşlara ve görevlerini özveriyle yapan denetim ekipleri ile güvenlik güçlerine teşekkür etti.

 

MAVİYE DÖNMESİ İÇİN GAYRET GÖSTERİLMESİNİ İSTEDİ

 

İlçe girişlerindeki uygulama noktalarında gerçekleştirdiği denetimlerin ardından, Lüleburgaz’da devam ettiği Yoğunlaştırılmış Tematik Denetimlerde vatandaşlara ve esnaflara koronavirüs tedbirlerine yönelik rehberlik edici bilgilendirmelerde bulunarak Kırklareli’nin mavi kategoriye geçişi için gayret gösterilmesini istedi. Vali Bilgin, il ve ilçe girişlerindeki uygulama noktaları ve Lüleburgaz’da gerçekleştirdiği koronavirüs tedbirlerine yönelik Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetimlerin ardından son olarak Lüleburgaz Sağlık Merkezi inşaatını yerinde inceleyerek devam eden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

 

Haber / Ruşa ELMA