Erbay Caddesi'nde beton yol ve kaldırım yapılacak

Kapaklı Erbay Caddesi'nde Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından yaklaşık 7 ay önce başlatılan altyapı çalışmaları tamamlandı. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Ka

GÜNDEM 16.04.2021 15:18:00 0
Erbay Caddesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi il genelinde altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürüyor. Kapaklı Erbay Caddesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından beton yol ve baskı beton kaldırım yapılacak.

 

 

TREDAŞ’IN ÇALIŞMALARINI TAMAMLAMASI BEKLENİYOR

 

TESKİ tarafından geçtiğimiz yıl Eylül ayında başlatılan altyapı çalışmalarının tamamlandığı Erbay Caddesi’nde TREDAŞ ekiplerinin altyapı hatlarının kurulumunun tamamlanması bekleniyor. TREDAŞ ekiplerinin de çalışmayı tamamlamasının ardından Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından silindirle sıkıştırılmış beton yol yapılacağı, ardından da üstyapı çalışmaları çerçevesinde Erbay Caddesi'nde 15 bin metrekare beton yol, 7 bin metrekare de baskı beton kaldırım çalışması yapılacağı belirtildi.

 

“SAĞLIKLI BİR GELECEK İÇİN SAĞLAM BİR ALTYAPI ŞART”

 

İl genelinde altyapı çalışmalarına önem verdiklerini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Sağlıklı bir gelecek için sağlam bir altyapı şart. Bu anlayışla 11 ilçemizde de altyapı çalışmalarında büyük mesafe kat ettik. Altyapısını tamamladığımız bölgelerde üstyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kapaklı ilçemizin Erbay Caddesi de bunlardan biri” dedi. Burada TESKİ ekiplerinin altyapı çalışmalarını tamamladığını belirten Albayrak, “TREDAŞ ekiplerinin de altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte caddemizde beton yol ve baskı beton kaldırım yapacağız” diyerek çalışmaların hayırlı olmasını temenni etti.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU