Bahar dönemi kursları sürüyor

Çorlu Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından çocuklara ve yetişkinlere yönelik düzenlenen bahar dönemi kursları devam ediyor. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, mevcut kurslar

GÜNDEM 15.04.2021 15:23:00 0
Bahar dönemi kursları sürüyor

Eğitmenler çocuklar için İngilizce, el sanatları, resim, işaret dili, satranç, mental aritmetik ve halk oyunları; yetişkinler için ise el sanatları, bilgisayar, İngilizce ve halk oyunları dallarında eğitim verirken, koronavirüs salgını nedeniyle kursiyer yoğunluğunun sınırlı tutulduğunu belirten yetkililer, Kültür Müdürlüğü ve Atatürk Kent Enstitüsü'nde düzenlenen kursların pandemi kurallarına uygun olarak gerçekleştiriliyor.

 

“KURSİYER SAYIMIZI DA ARTIRMAYI PLANLIYORUZ”

 

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Kemaleddin Avcı, mevcut kurslara yenilerinin de ekleneceğini ifade ederek, “Yeni dönem kurslarımız için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Halen devam eden İngilizce, el sanatları, resim, işaret dili, satranç, mental aritmetik ve halk oyunları kurslarımıza yaz döneminde modern dans ve bale, keman, flüt, bateri ve gitar ile talep doğrultusunda piyano derslerimizi de ilave edeceğiz. Kurslarımızı pandemi şartlarına göre yeniden düzenleyerek kursiyer sayımızı da artırmayı planlıyoruz” dedi.

 

Haber / Ruşa ELMA