Feci kaza: 1 ölü, 2 ağır yaralı

Edirne Keşan'da kontrolden çıkan otomobil köprülü kavşağın ayağına çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybederken, 2 kişi ise ağır yaralandı. Çarpmanın şiddetiyle hurdaya dö

GÜNDEM 15.04.2021 13:25:00 0
Feci kaza: 1 ölü, 2 ağır yaralı

Kaza, Keşan- Malkara karayolu üzerindeki Dörtyol Kavşağı’nda meydana geldi.

 

SÜRÜCÜ DİREKSİYON HAKİMİYETİNİ KAYBETTİ

 

Malkara’dan Keşan yönüne ilerleyen Şafak Çıbık (33) yönetimindeki 59 HC 764 plakalı otomobil, Dörtyol Kavşağı’na geldiği sırada sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu orta refüje, ardından da köprülü kavşağın ayağına çarptı. Hurdaya dönen ve kopan motoru yola fırlayan otomobilin sürücüsü Şafak Çıbık ve araçtaki Turgay Ayas (33) ve Işıl Olan (36) ağır yaralandı.

 

 

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye tarafından otomobilden çıkarılan yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı. Şafak Çıbık, doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Çıbık’ın cenazesi, otopsi için hastane morguna konuldu. Diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin bulunduğu belirtildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Haber / Yener AKBABA