Helvacıoğlu: Doğal gazı her yere ulaştırmaya çabalıyoruz​​​​​​​

GAZDAŞ Edirne İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir ve GAZDAŞ Keşan İşletme Yöneticisi Murat Aras, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu'nu ziyaret ederek bölgede yürütülen doğal gaz ç

GÜNDEM 14.04.2021 12:00:00 0
Helvacıoğlu: Doğal gazı her yere ulaştırmaya çabalıyoruz​​​​​​​

Belediye Başkan Yardımcısı Yakup Balcı’nın da yer aldığı ziyarette, Keşan’daki doğal gaz abone bağlantı durumu ve bunun sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

 

“CİDDİ YAPTIRIMLAR UYGULADIK”

 

Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, Keşan’da doğal gaz abone bağlantı sayısının 20 bine yaklaştığını ve bunun olumlu sonucu olarak Keşan’da bu yıl hava kirliliği yaşanmadığını belirterek, “Keşan’ımız artık temiz hava ile anılan bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Keşan Belediyesi olarak Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzle olağanüstü bir kömür denetimi gerçekleştirdik. Keşan’ın havasını kirletenlere karşı idari olarak ciddi yaptırımlar uyguladık. Denetimler ve doğal gazın olumlu etkileri ile Keşan’ın hava kalitesi günden güne zenginleşiyor. Turizm alanı olarak planladığımız İzzetiye Mahallemiz ile OSB’nin geleceği Paşayiğit Mahallelerimizde de doğal gaz çalışmalarımız sürüyor” ifadelerini kullandı.

 

DOĞAL GAZ BAĞLANTI İŞLEMLERİ SÜRÜYOR

 

Ziyarette ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren GAZDAŞ Edirne işletme Müdürü Cumhur Pekdemir de, Keşan Belediyesi ile işbirliği ve koordineli şekilde çalışmalar yaptıklarını kaydederek, “Keşan’da yürüttüğümüz doğal gaz bağlantı işlemleri ve altyapı çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Keşan’da beldelerimiz olan Yenimuhacir ve Beyendik’e de doğal gazı getirme çalışmalarımıza start verdik. Bu çalışmaların devamı gelecek. Keşan ve bölgemizde temiz yakıt olan doğal gazı her yere ulaştırmaya büyük çaba sarf ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

Haber / Erdal AYDIN