Çok amaçlı spor sahası hizmete girdi

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan 28 spor sahası ve tesisten biri olan Çınarlı Mahallesi Safiye Osman Çeliker İlkokulu Çok Amaçlı Spor Sahası, düzenlenen açılış töre

GÜNDEM 13.04.2021 12:59:00 0
Çok amaçlı spor sahası hizmete girdi

 

Açılışta konuşan Safiye Osman Çeliker İlkokulu Müdürü Temraz Kayış, çok amaçlı spor sahasının okullarına kazandırılması dolayısıyla Süleymanpaşa Belediyesi’ne teşekkür etti. Tekirdağ Milli Eğitim İl Müdürü Ersan Ulusan da sportif faaliyetin, eğitimin vazgeçilmez unsuru olduğunu ifade etti.

 

“GENÇLİĞİ OLMAYANIN GELECEĞİ OLMAZ”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel de açılışta yaptığı konuşmada “Çınarlı Mahallemiz uzun yıllardır böyle yatırımlar almaktan uzaktı. Park alanları, spor alanları, kültürel etkinliklerin yapılabileceği alanlar yok denecek kadar azdı. Geride kalan iki yıllık görev süremiz boyunca gençlerimiz ve çocuklarımıza öncelik verdik. Çünkü gençliği olmayanın geleceği olmaz düşüncesine inanıyoruz. Son dönemde, evlere kapanmak zorunda kalan çocuklarımız maalesef sosyal medyanın adeta ağına düştü. İşte sporun en büyük faydası, çocuklarımızı zararlı alışkanlıklardan, sosyal medyalardaki sanal arkadaşlıklardan da uzaklaştırması. Bu yüzden bu yatırımları önemsiyor ve bunlara öncelik veriyoruz” dedi.

 

BASKETBOL OYNADILAR

 

Açılışta son konuşmayı Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya yaptı. Çok yönlü gençler yetiştirmek anlamına gelen ‘üç boyutlu gençlik yetiştirme’ sorumluluğuna sahip olduklarını ifade eden Kaymakam Kaya, en az bir yabancı dili iyi iletişim kuracak düzeyde konuşabilen, amatör düzeyde de olsa en az bir spor dalı ile ilgilenen ve bir sanat dalıyla yakından haşır neşir olan gençler yetiştirmenin önemine değindi. Açılış töreni, protokol konuşmalarının ardından kurdele kesimi ile sona ererken, Başkan Yüksel, protokol üyeleri ve öğrencilerle birlikte çok amaçlı sahada basketbol oynadı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ