Başkan Çetin, Tekirdağ'da ziyaretlerde bulundu

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Tekirdağ'da ziyaretlerde bulundu. Çetin, ziyaretlerde Kapaklı'da devam eden çalışmalar ve projeler ile ilgili istişarelerde bulundu. Başkan Çetin'e, Ba?

GÜNDEM 8.04.2021 14:41:00 0
Başkan Çetin, Tekirdağ

Başkan Çetin, Tekirdağ’da; Vali Aziz Yıldırım’ı, Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül’ü, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’ı, Vali Yardımcısı Murat Eren’i ve Anadolu Ajansı Tekirdağ Bürosu’nu ziyaret etti.

 

İLK DURAĞI ANADOLU AJANSI TEKİRDAĞ BÜROSU OLDU

 

İlk olarak Anadolu Ajansı Tekirdağ Bürosu’nu ziyaret eden Başkan Çetin, burada Anadolu Ajansı Tekirdağ İl Temsilcisi Gökmen Yüce ile görüştü. Anadolu Ajansı’nın 101. kuruluş yıldönümünü tebrik eden Başkan Çetin, Kapaklı genelindeki çalışmalar ve projelerden bahsetti. AA Tekirdağ Temsilcisi Gökmen Yüce de, Başkan Çetin ve Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

176’NCI KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

 

Anadolu Ajansı ziyaretinin ardından Tekirdağ Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül’ü ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik ve Kapaklı Belediyesi Avukatı Hazel Özarda, Başsavcı Gül ile Kapaklı’da yapılması planlanan Adliye Sarayı ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Başkan Çetin, ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan’ı makamında ziyaret etti. Polis Haftası dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Erduğan’ı ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, Türk Polis Teşkilatının 176. kuruluş yıldönümünü kutladı.

 

VALİ YILDIRIM’I ZİYARET ETTİ

 

Çetin, ziyaret programı kapsamında son olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ve Tekirdağ Vali Yardımcısı ve Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanı (YİKOB) Murat Eren’i makamlarında ziyaret etti. Çetin ve Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik, Vali Yardımcısı Murat Eren ile ilçedeki yatırımlar ile ilgili fikir ve görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çetin ve Başkan Yardımcısı Çevik, son olarak Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım ile bir araya geldi. Valilik makamında yapılan görüşmede Vali Yıldırım, ziyaretlerinden dolayı Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Başkan Yardımcısı Gökhan Çevik’e teşekkür etti.

 

Haber / Buse SERİN