Meclis, komisyon raporlarını görüştü

Çerkezköy Belediye Meclisi'nin Nisan Ayı Olağan Toplantısı'nın 2'nci oturumunda komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.

GÜNDEM 6.04.2021 16:20:00 0
Meclis, komisyon raporlarını görüştü

Çerkezköy Belediye Meclisi’nin Nisan Ayı Olağan Toplantısı’nın 2’nci oturumu dün saat 14.00’da Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi’nde yapıldı. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay başkanlığında yapılan toplantıda bir önceki toplantıda komisyonlara gönderilen konular görüşüldü.

 

ÇALIŞMALARIN DEVAM ETMESİNE KARAR VERİLDİ

 

Toplantıda ilk olarak Fen İşleri Müdürlüğü’nün 25.09.2020 gün ve 82 sayılı müzekkeresinin ekindeki Kent Estetik Kurulu Komisyon Kurul kararlarından 4 numaralı kararına ilişkin İmar ver Bayındırlık Komisyonu raporu görüşüldü. İlgili gündem maddesiyle ilgili çalışmaların devam edilmesi oy birliğiyle karara bağlandı.

 

 

OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

 

İlgili gündem maddesinin karara bağlanmasının ardından belediye hisselerinin devrine ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülmesine geçildi. İlgili gündem maddesinin a ve c maddeleri oy birliği ile kabul edilirken, b maddesi ise oy çokluğu ile kabul edildi. 2 adet belediye hissesinin satışına ilişkin İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporunun görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından Kızılpınar Gültepe Mahallesi Aydın Sokak’ta yeni yapılan parka Türk Edebiyatı’nın simge isimlerinden Yaşar Kemal’in isminin verilmesi talebi görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU