İnönü Ortaokulu Halı Sahası kullanıma açıldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından İnönü Ortaokulu bahçesinde inşa edilen halı saha, düzenlenen törenle kullanıma açıldı.

GÜNDEM 6.04.2021 15:06:00 0
İnönü Ortaokulu Halı Sahası kullanıma açıldı

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan açılış töreninde konuşan İnönü Ortaokulu Müdürü Serdar Can, okula kazandırılan halı saha için Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür etti. Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan da Süleymanpaşa Belediyesi’nin sadece okul bahçelerine spor sahaları yapmadığını, okulların eksiklerini, tamiratlarını da üstlendiğini, yapılan spor sahalarının çevre düzenlemelerini de gerçekleştirdiğini hatırlatarak, eğitimin vazgeçilmez unsurlarından olan spora katkılarından dolayı belediyeye teşekkür etti.

 

SOSYAL MEDYA BAĞIMLILIĞINA VURGU YAPTI

 

Açılışta konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel da, gençler arasında ciddi oranda artan sosyal medya bağımlılığına vurgu yaparak “Süleymanpaşa’mıza kazandırdığımız 28 spor sahası ile tesislerimizi bir bir açıyoruz. Spor tesislerine bu kadar çok yatırım yapmamızla ilgili eleştiriler alıyoruz. Bu eleştirilere cevabımız şudur: Gençlerimiz özellikle salgın sürecinde eve kapanmalarının da etkisi ile adeta sosyal medya bağımlığının etkisinde kalarak gerçek arkadaşlıklardan, dostluklardan uzaklaşıyor, milli değerlerimize gitgide yabancılaşıyor. Bunun önüne geçebilmek için, biz ilk hizmet yıllarımızda gençlerimize, çocuklarımıza yatırım yapmayı tercih ettik. Şu anda bizlerin işgal ettiği koltuklara gelecekte oturacak olanlar onlar ve şimdi sporun paylaşma, işbirliği ve kardeşlik ruhunu yaşayarak, sanal değil gerçek dostluklar kurmuş, sağlam kafasını sağlam vücudunda taşıyan gençlere bu koltukları emanet etmeyi hedefliyoruz” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

 

Açılışta son konuşmayı Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya yaptı. İyi eğitilmiş, çok yönlü ve iletişim becerisi yüksek nesiller yetiştirmenin önemine vurgu yapan Kaya, spora ve eğitime verdiği destekten dolayı Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel nezdinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri kurdele keserek spor tesisinin açılışını gerçekleştirdi. Törenin ardından Başkan Yüksel ve protokol üyeleri halı sahanın zeminini inceleyerek penaltı atışları yaptı.

 

Haber / Erdal AYDIN