Belediye personellerine yüzde 25'e varan indirim

Çerkezköy Belediyesi ile Atamer Göz Merkezi arasında indirim anlaşması imzalandı. Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile Atamer Göz Merkezi yetkilisi arasında imzalanan anlaşmaya göre belediye personeller

GÜNDEM 2.04.2021 16:27:00 0
Belediye personellerine yüzde 25

Çerkezköy Belediyesi ile Atamer Göz Merkezi arasında, belediye personelleri, aileleri ve birinci derece akrabalarını kapsayan indirim anlaşması imzalandı.

 

YÜZDE 15 İLE 25 ARASINDA İNDİRİM

 

İmzalanan anlaşmaya göre belediye personelleri, aileleri ve birinci derece akrabalarına SGK’lı ve sigortası muayenelerde yüzde 25, SGK’lı tahlil ve tetkiklerde yüzde 25, SGK’lı ameliyatlarda yüzde 15, medikal tedavilerde yüzde 15 indirim uygulanacak. Özel sigortalı belediye personelleri, aileleri ve birinci derece akrabaları ise ayakta ve yatarak tedavilerden ücretsiz olarak yararlanacak. Hastane bünyesinde bulunmayan patoloji, dış hizmetler yoluyla temin edilen tetkik, tahlil ve benzeri hizmetlerde indirim uygulanmayacak. Kişinin hastaneye başvuru sırasında kurum kimlik kartını yanında taşıması ve hasta hizmetleri ekibine ibraz etmesi zorunlu olacak. Kişinin bakmakla yükümlü olduğu ailesinin (eşi ve çocukları) yanı sıra birinci derece yakınları (anne ve babası) için ise kimlik kartı fotokopisinin yanlarında olması gerekiyor.

 

HAYIRLI OLSUN

 

Protokolle ilgili açıklama yapan Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, “Atamer Göz Merkezi ile belediye personelimiz adına yaptığımız indirimli anlaşmamız tüm personelimize, ailelerine  ve birinci derecedeki akrabalarına hayırlı olsun” dedi.

 

Haber / Buse SERİN