Büyükyoncalı'da SSB çalışmaları başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Saray'a bağlı Büyükyoncalı Mahallesi'nde silindirle sıkıştırılmış beton (SSB) yol yapımı çalışmalarına başladı. Büyükşehir Belediye Ba?

GÜNDEM 30.03.2021 11:12:00 0
Büyükyoncalı

Fen İşleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren ekipler tarafından eş zamanlı çalışmalarla yol yapım çalışmaları yürütülüyor.

 

KISA SÜREDE TAMAMLANMASI HEDEFLENİYOR

 

Ekipler, bu kapsamda TESKİ ve TREDAŞ tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladı. Toplam uzunlukları 2 bin 400 metre olan caddelerdeki çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanması hedefleniyor.

 

“ÇEVRE DOSTU”

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "İl genelinde 2021 yılı faaliyet programımız ile halkımızın talep ve ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Büyükyoncalı Mahallemizin Atatürk ve 1 Kasım caddelerinde petrol türevi içermemesi nedeniyle çevre dostu yol olarak da bilinen silindirle sıkıştırılmış beton yol yapımı çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

Haber / Yener AKBABA