Korkunç cinayet! Öldürdüğü kadını tarlasına gömdü

Marmaraereğlisi'nde yaşayan Kemal K. (51), ilişkisi olduğu Yeter Yılmaz'ı (52), başından tabanca ile vurarak öldürdükten sonra tarlasına gömdü. Cinayetten pişmanlık duyan Kemal K.'nin çukuru açm

GÜNDEM 29.03.2021 15:02:00 0
Korkunç cinayet! Öldürdüğü kadını tarlasına gömdü

Cinayet, geçen salı günü Marmaraereğlisi’nin Yeniçiftlik Mahallesi'nde meydana geldi.

 

TARLAYA GÖMDÜ

 

İlçede çiftçilik yapan evli ve 2 çocuk babası Kemal K., eşinden boşanmış Yeter Yılmaz ile birlikte olmaya başladı. Çarşamba günü Kemal K., buluştuğu Yeter Yılmaz'ı aracına alarak, ilçe dışındaki bir tarlaya götürdü. İkili arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma sırasında Kemal K., Yılmaz'ı başına tabanca ile ateş ederek öldürdü. Kemal K., öldürdüğü kadını aracında bulunan bir kürekle tarlada bulduğu bir çukura gömerek olay yerinden ayrıldı. Kemal K., kadını öldürdüğü tabancayı da bir gün sonra Türkmenli Göleti'ne attı.

 

‘DEFİNECİLER TARLAMA ZARAR VERDİ’ DEDİ

 

Kemal K., daha sonra çukuru tamamen kapatmak için oğlu Ali K.'ye bir kepçeye ihtiyacı bulunduğunu söyleyerek, yardımcı olmasını istedi. Ali K. de babasını ilçede iş makinesi bulunan Ö.Ş.'ye, götürdü. Kemal K., makine operatörü Ö.Ş.'ye, "Defineciler tarlama zarar verdi, çukur açmışlar. Bunu düzeltmek istiyorum" diyerek, 200 lira karşılığında anlaştı. Kemal K., iş makinesini tarlaya götürerek, çukurun üzerinin tamamen kapattırdı.

 

 

JANDARMAYA GİTTİ

 

Kemal K., perşembe  günü de kiraladığı iş makinesi operatörü Ö.Ş.'ye giderek, "Geçen gün kapattığımız çukurda bir kadın cesedi var. Onu çukurdan çıkarmamız lazım. İş makinesini alıp gel" diyerek 5 bin lira para verdi. Anlatılanlar karşısında büyük şaşkınlık yaşayan Ö.Ş., parayı aldıktan sonra, "Sen git,  ben iş makinesini alıp tarlaya geliyorum" diyerek, Kemal K.' yı tarlaya gönderdikten hemen sonra İlçe Jandarma Komutanlığı'na giderek, durumu anlattı.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

 

 Jandarma ekipleri gittiği tarlada açtığı çukurda Yeter Yılmaz'ın cansız bedenini buldu.  Jandarma, cinayetle ilgili Kemal K., oğlu Ali K. ile iş makinesi operatörü Ö.Ş.'yi gözaltına aldı. 3 şüpheli jandarmadaki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

ZANLI TUTUKLANDI

 

Marmaraereğlisi’nde Yeter Yılmaz'ı tabanca ile vurarak öldürdükten sonra tarlada çukura gömen Kemal K., tutuklandı. Kemal K. ile birlikte mahkemeye çıkarılan oğlu Ali K. ile iş makinesi operatörü Ö.Ş. ise serbest bırakıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ