Ali Babacan, Çerkezköy'e geliyor

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Çerkezköy 1'inci Olağan İlçe Kongresine katılmak üzere 1 Nisan Perşembe günü Çerkezköy'e gelecek.

GÜNDEM 28.03.2021 16:02:00 0
Ali Babacan, Çerkezköy

Uzun yıllar Dışişleri ve Ekonomi Bakanlığı yapan Ali Babacan’ın genel başkanlığında 9 Mart 2020 tarihinde kurulan DEVA Partisi’nin Çerkezköy 1. Olağan İlçe Kongresi 1 Nisan Perşembe günü saat 11.00’da Veliköy Kapalı Düğün Salonu’nda yapılacak. Kongre hazırlıkları devam ederken, kongreye DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın da katılacağı açıklandı.

 

“BÜYÜK HEDEF VE UMUTLARLA YOLA ÇIKTIK”

 

DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, büyük hedef ve umutlarla yola çıktıklarını ifade ederek “Çerkezköy’de hızlı bir teşkilatlanmaya gittik ve kongre yapmaya hazır hale getirdik” dedi. DEVA Partisi’ne olan ilgi ve alakadan dolayı bu kadar hızlı bir şekilde teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Kara, 1 Nisan Perşembe günü yapılacak olan DEVA Partisi 1’inci Olağan Çerkezköy İlçe Kongresi’ne Genel Başkan Ali Babacan’ın da katılacağını ifade etti.

 

ESNAFI DA ZİYARET EDECEK

 

Ali Babacan’ın programıyla ilgili de bilgi veren DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, Babacan’ın Çerkezköy İlçe Kongresi’ne katıldıktan sonra esnaf ziyareti gerçekleştireceğini, daha sonra ise Kapaklı ve Saray’a geçerek ilçe başkanlıklarının açılışlarına katılacağını dile getirdi.

 

Haber / Buse SERİN