Esnaf ziyaretleri devam ediyor

Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan Gönül Elçileri ekipleri, esnaf ve işletmelere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

GÜNDEM 26.03.2021 15:40:00 0
Esnaf ziyaretleri devam ediyor

Ekipler, öncelikli olarak berber, kuaför ve güzellik merkezlerini ziyaret ederek yeni süreç hakkında bilgi veriyor. Ziyaretlerle ilgili Süleymanpaşa Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Berber, kuaför ve güzellik merkezlerine 50 adet tek kullanımlık önlük, koronavirüs salgını ile ilgili bilgilendirme afişleri ve broşürleri gibi materyaller hediye eden ekipler, salgının yıkıcı etkilerinden korunmak ve yayılma hızını düşürmek için yapılması gerekenlerle ilgili de görüş alışverişinde bulunuyor” denildi.

 

BELEDİYENİN ÇALIŞMALARI DA ANLATILIYOR

 

Açıklamada “Kuaförler dışında diğer esnafa da ziyaret gerçekleştiren ekipler, salgın tedbirleri ve kontrollü normalleşme süreci ile ilgili bilgilendirmenin yanı sıra Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları da tanıtıyor. Ayrıca esnaf ve işletmelerin belediyeden beklenti ve taleplerini de not eden Gönül Elçileri, talepleri ilgili birimlere ileterek çözüme katkıda bulunuyor” denildi.

 

Haber / Buse SERİN