Keşan'a Bağımlılık ile Mücadele Merkezi kuruluyor

Edirne Keşan'a Yeşilay, kaymakamlık ve belediye işbirliği ile 'Bağımlılık ile mücadele merkezi' kurulacak. Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu, "Teknoloji, tütün, alkol, madde ve k

GÜNDEM 26.03.2021 11:57:00 0
Keşan

Yeşilay Marmara Bölge Koordinatörü ve Yeşilay Edirne İl Başkanı Sebahattin Bilgiç, Keşan’da açılması planlanan ‘Bağımlılık ile mücadele merkezi’ ile ilgili incelemelerde bulundu.

 

“BAĞIMLILIKLA MÜCADELE İÇİN GÜÇ BİRLİĞİ YAPIYORUZ”

 

Bilgiç, Keşan Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ve Keşan Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Nergis Mustafapaşa ile görüşerek, kurulması planlanan merkezle ilgili bilgi aldı. Belediye Başkanı Helvacıoğlu, Keşan’ın, Türkiye'de merkez ilçeler dışında Yeşilay'a ev sahipliği yapacak ilk ilçe olacağını kaydederek, “Keşan Kaymakamlığı, belediyemiz ve Yeşilay işbirliğinde bağımlılıkla mücadele için güç birliği yapıyoruz. Yeşilay Marmara Bölge Koordinatörümüz ve Yeşilay Edirne İl Başkanımız Sebahattin Bilgiç ile bir araya geldik. Yeşilay Keşan şubesi oluşumu için yer incelemelerinde bulunduk” dedi.

 

“BİRÇOK ÇALIŞANIMIZ VATANDAŞLARIMIZA HİZMET EDECEK”

 

“Keşan'ımızda Yeşilay’la bağımlılık türleri ve tedavisine dair farkındalık oluşturmayı amaçlıyoruz” diyen Başkan Helvacıoğlu, “Önceliğimiz, sağlıklı ve bağımlılıktan uzak nesillerin yetişmesine katkı sağlamak. Teknoloji, tütün, alkol, madde ve kumar bağımlılıkları ile mücadele edeceğiz. Keşan'ımıza söz verdiğimiz bir projeyi daha hayata geçirecek olmanın heyecanı içindeyiz. Yeşilay Merkezimizde klinik psikologlardan, sosyal çalışmacı ve halkla ilişkiler ile güvenlik ve temizliğe kadar birçok çalışanımız vatandaşlarımıza hizmet edecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ