Koronavirüs tedbirleri denetlendi

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen genelge kapsamında tüm yurtta olduğu gibi Çerkezköy'de de yoğunlaştırılmış dinamik denetimler devam ediyor. Beraberindeki ekipler

GÜNDEM 19.03.2021 16:53:00 0
Koronavirüs tedbirleri denetlendi

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, bugün saat 14.30’da İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya, İlçe Jandarma Komutanı Serkan Engin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve denetim ekibiyle birlikte Atatürk Caddesi’nde bulunan restoran, lokanta, kafeterya, tatlıcı, pastane gibi yeme içme yerleri ile kahvehane, kıraathane, kır/çay bahçesi, dernek lokali gibi umuma açık yerleri denetledi.

 

 

UYARILARDA BULUNDU

 

İşyerlerini tek tek denetleyen Kaymakam Atilla Selami Abban, koronavirüs tedbirlerine uyulup uyulmadığını kontrol ederken, tedbirlere uymayan bazı işletmelere de ceza uygulanması talimatı verdi. Koronavirüsle mücadelede maske, mesafe ve hijyen kurallarının çok önemli olduğunu vurgulayan Kaymakam Abban, kuralları uyulması konusunda uyarılarda bulundu. Kaymakam Abban, dinamik denetimlerin belirlenen program dahilinde devam edeceğini ifade etti.

 

 

Haber / Yener AKBABA