Sarıgül, kısa çalışma ödeneğinin uzatılmasını istedi

Türkiye Değişim Partisi, (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, Edirne'de partisinin il başkanlığı binasının açılışı için geldiği Edirne'de parrtililerle buluştu. Burada konuşan SarÄ?

GÜNDEM 18.03.2021 15:14:00 0
Sarıgül, kısa çalışma ödeneğinin uzatılmasını istedi

Basın toplantısı yapan Sarıgül, Türkiye Değişim Partisi’nin Atatürk ilkelerini savunan, Cumhuriyet değerlerini geliştirerek koruyan demokratik bir kitle partisi olduğunu belirterek “Ülkemiz şu anda mutsuzdur, yurttaşlarımız karamsardır. Mutsuzluğu ve karamsarlığı yok edecek, ülkenin tüm sorunları çözebilecek güçlü, tecrübeli kadrolarla beraberiz. Tecrübeli kadrolarla akla, bilime önem vererek ülkemizi dürüst politikalarla başarıdan başarıya ulaştıracak kadrolar TDP'dedir. Türkiye Cumhuriyeti pasaportunu dünyanın en kıymetli pasaportu yapacak içeride huzurlu, dışarıda onurlu politikalar uygulayacak olan tek parti TDP'dir” ifadelerini kullandı.

 

“EĞİTİMDE FIRSAT EŞİTLİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ”

 

Başkan Sarıgül, eğitimde fırsat eşitliğine önem verdiklerini ifade ederek, “Zengin çocuğu, fakir çocuğu demeden bütün çocuklar, aynı eğitimi alacak. Anne, babalar artık çocuklarını özel okula mı göndereceğim, devlet okuluna mı göndereceğim diye düşünmeyecekler. Bir öğretmen olarak söz veriyorum; çocuklarımız dünyanın en iyi eğitimlerini Türkiye'de alacakları İskandinav modeline geçecekler” dedi.

 

 

“TRAKYA'YI BALKANLAR'IN DUBAİ'Sİ YAPACAĞIZ”

 

Trakya'yı Balkanlar'ın Dubai'si yapacaklarını dile getiren Sarıgül, İl Başkanı Tolga Hekimoğlu'na mazbatasını verdi. Daha sonra partisinin il binasının açılışı için salondan ayrılan TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül,  Talatpaşa Caddesi üzerinde bulunan partinin il başkanlığı açılışında yaptığı konuşmada da, iktidara kısa çalışma ödeneğinin uzatılması için çağrıda bulunarak “Esnaflarımız pandemi nedeniyle son derece sıkıntıda, özellikle Ankara'dan talebimiz, üzerinde durulması gereken en önemli konumuz. Lütfen ve lütfen pandemi süresi içerisinde kısa çalışma ödeneğinin devam etmesini milyonlarca adına beklemekteyim” dedi. Sarıgül, açılışın ardından Edirne’den ayrıldı.

 

Haber / Buse SERİN