Elemeler pazartesi günü başlıyor

Kapaklı Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenecek ödüllü Türk Halk Müziği Ses Yarışması elemeleri 22 Mart pazartesi günü başlayacak. Ödüllü Türk Halk

GÜNDEM 17.03.2021 12:56:00 0
Elemeler pazartesi günü başlıyor

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenecek ödüllü Türk Halk Müziği Ses Yarışması elemeleri, pazartesi günü Atatürk Kültür Merkezi’nde başlayacak.

 

ÖN ELEMELER 4 GÜN SÜRECEK

 

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, yarışma ön eleme, iki eleme turu, yarı final ve final olmak üzere 5 aşamadan oluşacak. Ön elemelerin 22, 23, 24 ve 25 Mart tarihlerinde Atatürk Kültür Merkezi’nde bulunan cep sinema salonunda saat 14.00’da yapılacak.

 

YARI FİNAL 1 NİSAN’D

 

Yarışmaya katılan her yarışmacı repertuarında en az 5 Türk Halk Müziği eseri bulunduracak. Ön elemeye katılan tüm yarışmacılar tek tek dinlenecek ve bir sonraki tura katılma hakkı kazanan 40 yarışmacı belirlenecek. Eleme turu 29-30 Mart tarihlerinde saat 17.30’da canlı performanslar ile gerçekleştirilecek ve yarı finale katılmaya hak kazanan 12 yarışmacı belirlenecek. 1 Nisan tarihi saat 20.00’da yarışmanın yarı finali belirlenecek ve finale katılma hakkı kazanan 8 yarışmacı açıklanacak. Yarışmanın finali ise 4 Nisan Pazar günü saat 20.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacak. Yarı final ve final Kapaklı Belediye TV’den canlı yayınlanacak.

 

Haber / Menşure KARDEŞ