Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ'a geliyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin il binasının açılışını yapmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Perşembe günü Tekirdağ'a gelecek.

GÜNDEM 16.03.2021 15:40:00 0
Kemal Kılıçdaroğlu Tekirdağ

Perşembe günü saat 10.00’da CHP Tekirdağ İl Başkanlığı binasının açılışında kurdele kesiminin ardından ulusa seslenecek olan olan Kılıçdaroğlu, saat 10.45’te de Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret edecek. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinin ardından saat 11.30’da Hükümet Caddesi’nde esnafı ziyaret edecek olan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, saat 12.15’te de Malkara Et Kombina Tesisi’ni ziyaret edecek. Çanakkale Zaferi’nin yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere saat 13.30’da Malkara’dan Şehitler Abidesi’ne hareket edecek olan Kılıçdaroğlu, saat 15.00’da Eceabat ilçesinde görev yapan muhtarlarla bir araya gelecek. Çanakkale Belediye Başkanlığı tarafından Çanakkale Şehitleri Anıtı’nda düzenlenecek olan çelenk sunma programının ardından Gelibolu’da Namık Kemal’in mezarı, Süleyman Paşa Türbesi ziyaret edecek olan Kılıçdaroğlu, sonrasında da Gelibolu Belediyesi tarafından düzenlenen kumanya dağıtımına katılacak. Saat 18.30’da genel merkez yöneticileri, milletvekilleri ve farklı ülkelerden gelen misafirlerle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, saat 19.00’da da Gelibolu Belediyesi’ni ziyaret edecek ve sonrasında muhtarlarla bir araya gelecek. Saat 19.30’da Gelibolu Belediyesi tarafından düzenlenecek akşam yemeğinde şehit aileleri ve farklı ülkelerden gelen misafirlerle bir araya gelecek olan Kılıçdaroğlu, programın ardından Tekirdağ’a hareket edecek.

 

ÇALIŞTAYA KATILACAK

 

Gece Tekirdağ’da konaklayacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 19 Mart Cuma günü de 09.30’da Tekirdağ’da bir otelde düzenlenecek olan Yerel Yönetimler İşbirliği Çalıştayı’na katılacak. Kılıçdaroğlu çalıştayın ardından Tekirdağ’dan ayrılacak.

 

Haber / Buse SERİN