Erişilebilirlik Belgelerini Vali Yıldırım'dan aldılar

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından Süleymanpaşa Kaymakamı Harun Kaya başkanlığında yapılan toplantıda, Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Tekirdağ Şehir H

GÜNDEM 16.03.2021 10:57:00 0
Erişilebilirlik Belgelerini Vali Yıldırım

Belge Takdim Töreni’nde konuşan Vali Yıldırım, “Engelli olmak, engellilerin kusuru değil. Engellilerde bizim toplumumuzun bir parçasıdır. Bizim onların hayatlarını kolaylaştırma gibi bir görevimiz var. Onun için erişilebilirlik meselesini ortaya koyduk. Belediyelerimizin engellilerin erişimine açık olması önemli bir hadisedir. Çorlu Belediyemiz bu anlamda güzel bir çalışmaya imza atmış ve böyle bir belge almaya hak kazanmış. Ahmet Sarıkurt Bey’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“HASTANELERİMİZ, ERİŞİLEBİLİRLİK AÇISINDAN ÇOK ÖNEMLİ YERLERDİR”

 

Vali Yıldırım’ın konuşmasının ardından Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a Erişilebilirlik Belgesi, Vali Aziz Yıldırım tarafından verildi. Belge Takdim Töreni’ne Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra Vali Yardımcısı V. Harun Kaya, Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu katıldı. Sonrasında İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan’a Belge Takdimi öncesinde konuşan Vali Yıldırım, “Hastanelerimiz, erişilebilirlik açısından çok önemli yerlerdir. Hastanelerimizi erişilebilirlik açısından çok daha iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” şeklinde konuştu. Vali Yıldırım konuşmasının ardından Erişilebilirlik Belgesi’ni İl Sağlık Müdürü Dr. Ali Cengiz Kalkan’a verdi.

 

Haber / Yener AKBABA