El emeği ürünler ortaya çıkarıyorlar

Kapaklı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak düzenlenen kurslar devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Çetin, "Rölyef, çeyiz ürünleri, ev tekstili ve mandala kurslarına

GÜNDEM 11.03.2021 15:56:00 0
El emeği ürünler ortaya çıkarıyorlar

Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi ve Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen rölyef, çeyiz ürünleri, ev tekstili ve mandala teknik-1 kursları vatandaşlardan ilgi görüyor. Maske ve mesafe kurallarına dikkat edilerek yapılan kurslarda eğitim alan kursiyerler, hem sosyalleşip hem de el becerisi kazanıyor.

 

“SOSYALLEŞİYORLAR”

 

Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Kontrollü normalleşme ile birlikte kadınlarımıza yönelik düzenlediğimiz kurslarımız devam ediyor. Kültür Müdürlüğümüz tarafından Turizm ve Yöresel Ürünler Merkezi Emek Sepeti Üretim Atölyemizde devam eden kurslarımızın yanı sıra Kadın Aile Müdürlüğümüz tarafından da birçok kurs düzenleniyor. Atatürk Kültür Merkezi ve Karaağaç Ek Hizmet Binası’nda düzenlenen rölyef, çeyiz ürünleri, ev tekstili ve mandala kurslarına katılan kursiyerlerimiz hem sosyalleşiyor, hem de el emeği göz nuru ürünler ortaya çıkarıyorlar. Tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum. Ayrıca emek veren kurs hocalarımızı da şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Menşure KARDEŞ