Esnaf Odası ile Denizbank arasında protokol

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Denizbank arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında odaya üye esnaflar, 3 ay ötelemeli, 60 ay vadeli, 150 bin TL'ye kadar taksitli ticari krediden yararla

GÜNDEM 9.03.2021 15:49:00 0
Esnaf Odası ile Denizbank arasında protokol

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Denizbank arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokol Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ ile Denizbank Çerkezköy Şube Müdürü Filiz Adıyaman tarafından imza altına alındı.

 

“ESNAFIMIZIN HER İHTİYACINDA YANLARINDAYIZ”

 

Denizbank Çerkezköy Şube Başkanı Filiz Adıyaman, iş birliğine ilişkin yaptığı değerlendirmede “Günün ihtiyaç ve gerekliliklerine uygun ürün ve çalışmalarımız ile Denizbank olarak öncelikli gayemiz, esnafımızın hayatını kolaylaştıracak adımlar atabilmek” dedi. Bu anlayışla, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yaptıkları işbirliği kapsamında oda üyelerine; 3 ay ötelemeli Taksitli Ticari Kredi avantajı, Bonus Business Kart ile sıfır faizli nakit avans fırsatı ve uygun komisyon oranlı POS imkanı sunduklarını belirten Adıyaman, “Sektörel uzmanlığımızdan aldığımız güçle müşterilerimizi yeni kredi modellerimiz, ürün ve hizmetlerimiz ile tanıştırmaya devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

 

GIDA SEKTÖRÜNÜ HAREKETLENDİRECEK

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ da, bu işbirliğinin, aylar sonra yeniden işletmelerini açan esnaflar başta olmak üzere tüm esnafın bu zor süreçte çarkını döndürebilmesine katkı sağlayacağını belirterek “Gıda sektöründe faaliyet gösteren işyerlerimiz uzun zaman kapalı kaldıktan sonra yeniden hizmet vermeye başladı. Taksitli ticari kredi, 3 ay ötelemeli olduğu için uzun zamandır çalışmayan gıda sektörünü hareketlendirecektir” dedi. Bozdağ, katkılarından dolayı Denizbank Çerkezköy Şube Başkanı Filiz Adıyaman ve banka görevlilerine de teşekkür etti.

 

“GÖNÜL İSTER Kİ HER TARAF MAVİ OLSUN”

 

Çerkezköy’de riskin artmaması ve işyerlerinin yeniden kapanmaması adına işyerlerinde tedbirlere uyulması için esnafı sık sık bilgilendirdiğini belirten Bozdağ “Gönül ister ki her taraf mavi olsun. Umutla bekliyoruz, inşallah güzel sonuçlar alacağız” diye konuştu.

 

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU