Yollar kilit parke taşı ile kaplanıyor

Kapaklı Belediyesi, ilçenin değişik noktalarında kilit parke taş çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında Pınarça Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi Sarımeşe Caddesi ile Karaa?

GÜNDEM 4.03.2021 16:45:00 0
Yollar kilit parke taşı ile kaplanıyor

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, vatandaşlara daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak ve yolları güvenli hale getirmek amacıyla kentin  dört bir noktasında havaların güzelleşmesiyle birlikte çalışmalara hız verdiklerini belirtti.

 

“SICAK ASFALT YAPIMINA DEVAM EDECEĞİZ”

 

İlçe genelinde yürüttükleri yol bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra Pınarça Mahallesi’nde kilit taş yol, kaldırım ve bordür, Kazım Karabekir Mahallesi Sarımeşe Caddesi ile Karaağaç Mahallesi Büyükgazi Osman Paşa Caddesi ve Karaçiğdem Sokak’ta da kilit taş yol yapım çalışması yürüttüklerimi kaydeden Başkan Çetin, “Ayrıca Bahçelievler Mahallesi Beyazıt Caddesi ve Kırkpınar Sokak’ta yağmur suyu hattı yapım çalışmalarımız devam ediyor. İlerleyen günlerde hava şartlarının asfalt atmaya uygun olmasıyla birlikte de sıcak asfalt yapımına kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi. Başkan Çetin, üst yapı ve alt yapısıyla sorunsuz bir Kapaklı için gayretle çalıştıklarını belirtti.

Haber / Gülveren ALTUNOĞLU