Vali Yardımcısı Ali Dursun, emekliliğe ayrıldı

Tekirdağ Valiliği'nde Vali Yardımcısı olarak görev yapan Ali Dursun emekliliğe ayrıldı. Dursun için Vali Aziz Yıldırım tarafından Tekirdağ Polisevi'nde veda programı düzenlendi.

GÜNDEM 2.03.2021 16:35:00 0
Vali Yardımcısı Ali Dursun, emekliliğe ayrıldı

Programda konuşan Vali Yıldırım “Her şey bir şekilde gelip geçiyor. Önemli olan bunu sizin gibi, güzelliklerle yapıp güzelliklerle sonlandırabilmektir. Günlük mesai anlamında mülki idare mesleğiyle bağlantınız kesiliyor gibi görünse de gönülden baktığımızda hiçbir zaman meslektaşlarımızla bağımız kopmaz. Mülki idare amirliği gönülle yapılan bir meslektir. Bu kimliği şerefle taşıyoruz. Hiçbir zaman yüksünmeden vatandaşın ihtiyacını gidermek, ona hizmet etmek, onların problemlerini çözmek için canla başla çalışıyoruz” dedi.

 

“KALBİMİZ SİZİNLE”

 

Öyle ya da böyle kamu görevinin bir sonunun olduğunu kaydeden Vali Yıldırım, “Burada, hepimizin bir meslek büyüğü var. Arkasından hem güzelliklerle hem hayırla yad edilen bir meslek büyüğümüz var. Biz, sizi kalbimize yazdık bunu bilmelisiniz. Biz size emekli biri olarak değil, kıdemli, duayen bir meslek büyüğü olarak görüyoruz. Allah yolunuzu açık etsin, kalbimiz sizinledir” diye konuştu. Programa Vali Aziz Yıldırım’ın yanı sıra emekliye ayrılan Vali Yardımcısı Ali Dursun, Garnizon Komutanı Piyade Alb. Şahin Yenilmez, Cumhuriyet Başsavcısı Soner Gül,  Vali Yardımcıları ve il protokolü katıldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ