Meclis, 9 gündem maddesini görüşecek

Kapaklı Belediye Meclisi'nin Mart ayı olağan toplantısı 2 Mart Salı günü yapılacak. Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak olan toplantıda 9 gündem maddesi görüşü

GÜNDEM 28.02.2021 16:38:00 0
Meclis, 9 gündem maddesini görüşecek

Kapaklı Belediye Meclisi’nin Mart ayı olağan toplantısı 2 Mart Salı günü saat 14.00’da Kapaklı Atatürk Kültür Merkezi konferans salonunda yapılacak. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin başkanlığında yapılacak olan toplantı açılış ve yoklama ile başlayacak.

 

BİLİRKİŞİ HEYETİ BELİRLENECEK

 

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Cumhuriyet Mahallesi 467 ada 12 parsel tamamı 411 metrekare arsada bulunan 262 metrekarelik belediye hissesinin satışının yapılması konulu yazısının görüşülmesinin ardından Tekirdağ Valiliği Kadastro Müdürlüğü tarafından sunulan Kapaklı Yanıkağıl ve Karlı Mahallesi’nde 3402 Sayılı Kadastro Kanunu hükümleri gereğince Kadastro işlemlerinde kadastro ekipleriyle görev yapmak üzere her mahalle için 6 kişiden oluşan bilirkişi seçiminin yapılması konusu görüşülecek.

 

AYLIK ÇALIŞMA ÜCRETİ BELİRLENECEK

 

6 kişilik bilirkişi heyetinin belirlenmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 1 adet Boş Kadroda unvan ve derece değişikliği yapılması konulu yazısı görüşülecek. İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün 2 adet Dolu kadroda derece değişikliği yapılması konulu yazısının görüşülmesinin ardından İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’nün tam zamanlı sözleşmeli personel olarak çalıştırılacak olan 1 Adet Ekonomistin aylık çalışma ücretinin belirlenmesi konulu yazısı görüşülerek karara bağlanacak.

 

5 YIL SÜREYLE KİRALANMASI KONUSU GÖRÜŞÜLECEK

 

Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün belediye mülkiyetinde bulunan Kapaklı İnönü Mahallesi 1871 parsel nolu 4.687 metrekare arazi vasfındaki taşınmazın 29/09/2005 tarih ve 25951 Sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren Belediyelerin Arsa, Konut ve İşyeri Üretimi, Tahsisi, Kiralanması ve Satışına Dair Genel Yönetmeliği 14.maddesi doğrultusu ile 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu hükümleri çerçevesinde satışa çıkarılması konusunun görüşülmesinin ardından Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün mülkiyeti belediyeye ait Yanıkağıl Mahallesi 1220 parsel ve Bahçeağıl Mahallesi 1203 parseldeki tarlaların 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereği Açık Teklif Usulü ile 5 yıl süre ile tarım arazisi olarak tarım faaliyetlerinde kullanılmak üzere kiralanması, Bahçeağıl Mahallesi, Köy Yolu Sokak 61/2 nolu işyerinin, Karaağaç Mahallesi 250 nolu adanın güneyindeki Gazeteci Uğur Mumcu Caddesi ile Büyük Dumlupınar Caddesi arasında kalan park alanındaki 2 adet halı saha ve tesis binasının, Cumhuriyet Mahallesi, Mithatpaşa Caddesi 573 ada 1482 ada ve 821 adanın arasında kalan park alanındaki 1 adet  halı saha ve tesis binasının, Cumhuriyet Mahallesi, Dumlupınar Caddesi ile Ceyhun Sokak kesişindeki Ali Baba Parkında bulunan 1 adet  büfenin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereği Açık Teklif Usulü ile 5 yıl süre kiralanması konusu görüşülecek. Kapaklı Belediyesi Personel A.Ş.’nin 08.03.2021 tarihinde yapılacak olan Olağan Genel Kurul toplantısında Kapaklı Belediyesi’ni temsil etmek ve gündemdeki maddeleri karara bağlanması için oy kullanmaya vekil tayin edilecek kişinin belirlenmesinin ardından İmar Komisyonu’nun isim verme konulu raporu görüşülecek.

 

Haber / Buse SERİN