Ata: Her an bir afet olacakmış gibi hazırlıklı olmalıyız

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından 2021 yılının Türkiye'de Afet Eğitimi Yılı ilan edilmesi dolayısıyla, Marmaraereğlisi'nde; Afet ve Acil Durum YÃ?

GÜNDEM 25.02.2021 16:29:00 0
Ata: Her an bir afet olacakmış gibi hazırlıklı olmalıyız

15 Temmuz Şehitlerini Anma Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi Toplantı Salonu’nda düzenlenen eğitime; Marmaraereğlisi Kaymakamı Sıdkı Zehin, Garnizon komutanı Personel Albay Demiray Karadeniz, Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Cumhuriyet Savcısı Hüsnü E. Eğripınar, İlçe Jandarma Komutanı Oğuz Karadeniz, İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Günhan katıldı.

 

 

“ÇOK FAYDALI BİR EĞİTİM”

 

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, Tekirdağ’da düzenlenen eğitim seminerlerinin Marmaraereğlisi ayağının yapılmasından mutluluk duyduğunu belirterek, “Ülkemiz bir afet ülkesi, ilçemiz önemli fay hattının merkezinde bulunan, deprem riski olan bir ilçedir. Bize düşen görev farkında olmak, bilinçli olmak ve hazır olmaktır. Her an bir afet olacakmış gibi hazırlıklı olmalıyız. AFAD Tekirdağ İl Müdürümüz Recep Erol tarafından çok faydalı bir eğitim dinledik. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Buse SERİN