Yol ve kaldırım temizliği yapıldı

Keşan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, İtfaiye Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü personelinin katılımıyla yol ve kaldırım temizliği yapıldı. Çalışmaları taki

GÜNDEM 25.02.2021 16:23:00 0
Yol ve kaldırım temizliği yapıldı

Hastane Caddesi ve İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen çalışmaları Keşan Belediyesi Başkan Vekili Nehir Gergin takip etti.

 

“GEÇMİŞ YILLARDA BU ÇALIŞMALARI DAHA SIK YAPIYORDUK”

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Nehir Gergin, “Orman İşletme Müdürlüğü önünde başlayarak, Hastane Caddemizi ve İstiklal Caddemizi yıkayacağız. Geçtiğimiz hafta yaşadığımız kar yağışının ardından ekiplerimiz yoğun bir mesai yapıyor. Geçmiş yıllarda bu çalışmaları daha sık yapıyorduk. Ancak bu yıl suyun kıymetli olması nedeniyle bu çalışmaları daha verimli yapacağız. Temizlik işlerimiz, zabıtamız, itfaiyemiz iş başında” ifadelerini kullandı.

 

“YOĞUN BİR MESAİ HARCIYORUZ”

 

Temizlik İşleri Müdürü Mücahit Erdoğan da, yaptığı açıklamada, “Ana arterlerimizde yıkama çalışmalarına başladık. Program dahilinde çalışmalarımız devam edecek. Karın ardından böyle bir çalışma ihtiyaçtı. Temizlik konusunda bir mağduriyet yaşanmaması noktasında yoğun bir mesai harcıyoruz” dedi.

 

Haber / Yener AKBABA